HTML

A biztos és gyors fogyás

Az oldal elsősorban a lipolízises fogyással kapcsolatos információkról, hírekről szól, emellett a legújabb fogyásos technikákról, kiegészítő étrendekről és egyéb tanácsokról fogyni vágyóknak és fogyóknak egyaránt.

Friss topikok

Pozitív gondolkodás

2008.07.21. 13:29 Benyovsz

 

pozitív gondolkodás

Az életben talán az a legfontosabb, hogy boldognak érezzük magunkat. A boldogsághoz igen sok mindenre van szükség. Vagy csak egész kevésre? Már az is boldogság, ha „jól érezzük magunkat a bőrünkben”, vagyis kívül-belül elégedettek vagyunk önmagunkkal, harmóniában élünk testünkkel. Fontos, hogy egészségesek legyünk, semmink ne fájjon, mert akkor leszünk képesek a maximumot nyújtani a munkahelyünkön, az iskolában, a családban és az élet valamennyi területén. A fizikai egészség mellett lényeges a mentális egészség, vagyis az, hogy egészséges önértékeléssel rendelkezzünk, tisztában legyünk értékeinkkel. Ehhez hozzátartozik az is, hogy elégedettek legyünk a külsőnkkel: alakunkkal, súlyunkkal, bőrünkkel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tartosfogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr42578000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása